Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

insamlingen

Du bidrar med pengar genom att träna

Volontering-projektet är ett välgörenhetsprojekt i två nivåer. För det första så syftar projektet till att uppmärksamma orientering och idrott utomhus i Västergötland. För det andra så sker även en konkret insamling av pengar till förmån för ungdomsorienteringen i Västergötland.

 
Pengarna kommer in via projektsponsorer som skänker 1 kr för varje cyklad kilometer och 5 kr för varje löpt orienteringskilometer. Detta innebär att ju fler som deltar på orienteringsträningarna och cyklar ihop med volontering-teamet, desto mer pengar kommer att samlas in. DU bidrar med pengar helt enkelt genom att träna med oss, fint va!  

Pengarnas ändamål

Alla pengar som samlas in går oavkortat till distriktets ungdomar inom Västergötlands Orienteringsförbund. Exempelvis så gick 2012 års pengar till att köpa in GPS-enheter som används i samband med träningsläger och värdetävlingar. Totalt har under 2012 och 2013 hela 42 094kr samlats in.

 

Alla som vill kan bidra

Grunden i hela projektet bygger på att så många som möjligt, orienterare eller inte, medverkar på cykeletapper och träningar. Men vill man bidra mer än så kan man…

…vara en av de som ordnar en av orienteringsträningarna längs vägen.
hysa boende åt volontering-teamet under deras färd. Detta kan vara att man upplåter sin trädgård för uppsättning av tält eller låter teamet sova i klubbstugan eller någons hus.
…bjuder teamet på mat under deras resa.
…går in som sponsor åt projektet, antingen med pengar eller prylar.
marknadsför projektet i sin kompiskrets, exempelvis genom facebook, bloggar m.m.

 

 


Partnerpaket för 2015

Ladda ner partnerpaketet (PDF)