Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

Ett tjog mil och ett tjog sträckor senare – en solskenshistoria!

Ser man på! Vi lyckades plocka ytterligare 10 mil lagom till kl 15.00 då startskottet för Tjoget 2013 gick i Tjugosjö (jepp, ortsnamnet kommer aldrig bli bättre) söder om Lessebo. Den påbörjade solskenshistorien fortsatte och ett par välskurna cykel-brännor erhölls på vägen.

Väl på plats bjöds det som vanligt under orienteringsstafett på härlig dramatik, löphets, stålhest, camping, festivalkänsla och grill! Benjamin hade den fina situationen att gå ut på sträcka 4 ca 1,5h efter att vi anlänt och alltså precis avverkat 10 cykelmil, men hans ben löste situationen väl. John kunde relaxa en hel del till innan det blev dags för sträcka 20 påföljande förmiddag efter att IK Hakarpspojkarna tagit hem segern. Vi vill även passa på att omnämna Hestra IF som blev bästa Västgöta-lag, GÖTT JOBBAT!

Och som vi sagt tidigare, Volontering 2013 är inte slut än, vi hör rykten om att det imorgon väntar en överraskning!

Hur kom vi till slut hem från Tjoget då? På cykel? Ja det hade ju varit det rätta sättet, men ibland får man tidsprioritera lite. Vi tackar David Hallberg och Anders Kumlin för två schyssta hemskjutsar med cyklar och allt. Dagens handtag är ert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.