Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

Den sista cykel(mål)-tiden påbörjad!

Som sagt – trots att det det var sista OL-passet igår (torsdag) så är Volontering 2013 inte över riktigt än! Idag åt Team ICEBUG den sista måltiden i Borås och tog stålhästarna mot Tjoget-stafetten i Småland. En tur på totalt 22 mil.

Efter en hektisk dag kom vi till slut iväg kl 16.00 från Borås och fick därmed pumpa ganska många mil utan vila för att hinna 12 mil innan kvällning. Första stoppet blev på Willy:s i Gislaved och andra blev i en fantastiskt gemytlig Rondell utanför Hillestorp – rekommenderas! Slutligen blev det tältning sydost om Värnamo. En mycket symbolisk upplevelse för John och Benjamin som inte tältat ihop sedan förra årets Volontering.

En nostalisk dag alltså, som avslutades med en påse tacochips under tältduken. Imorgon (lördag) följer en rapportering från Tjoget (om vi hinner fram!). Följ den spännande upplösningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.