Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

Långväga gäster på sista passet!

Se där! Boråsveckan avslutades på topp vid Ymergården där 21 personer dök upp på det sista officiella Volonteringspasset för i år. Det var inte heller vilka personer som helst. En härlig mix av långväga gäster resulterade i närvaro från både Uddevalla, Skövde, Kungälv, Hjo, Bredared och Borås.

Samtidigt som Borås-torsdagslvällen rullade på nere i stan så fick vi oss alltså till sist ett riktigt tävlingsinriktat träningspass där ingen vågade vika sig. 4 skogs-sprintslingor senare i par-stafett gjorde att alla fick ett gott sista pass inför Tjoget-stafetten i helgen.

Men vad händer nu? Snipp snapp snut så var sagan slut? – ICKE! De officiella OL-passen må vara över, men Team ICEBUG fortsätter Volonteringsresan genom att cykla till Tjoget i Småland. Under fredag och lördag fortsätter rapporteringen, håll ögonen öppna.

 

Efter lite oklarheter om vem som skulle styra upp dagens extrainsatta träning så blev det en lite sista-minuten-förfrågan till en av IK Ymers stabila klippor. Martin Hjertberg tvekade inte en sekund på att lägga en par-stafett trots att tiden var knapp och att han själv inte kunde närvara. Dagens Handtag går till dig Martin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.