Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

Lätt att HITTA UTanför stigen med OFFTRAIL Running

Idag fick vi efter cykling till Björbostugan på Rya Åsar möta inte mindre än två OL-projekt som är sprillans nya i Borås. Huvudattraktionen var OFFTRAIL Running som fokuserar helt på själva skogslöpningsdelen av orientering. En orienterar-guide springer linje-OL genom terrängen och leder ett gäng kartlösa löpare. Detta i upp till tre olika hastigheter – Vandring, Jogging och Löpning. Detta är ett pilotprojekt som ska expandera från Borås under 2013/2014 och framåt.

Den andra attraktionen, som kom på köpet, var Hittaut! Detta är ett OL-projekt som i skrivandes stund finns i inte mindre än 11 städer. Reklamfinansierade kartor dimper ner gratis i brevlådan och du får möjlighet att hitta en rad olika kontroller (checkpoints) under dina egna förhållanden. Som naturpasset fast lite mer storskaligt. Under OFFTRAIL-löpningen fann vi hela tre checkpoints på vägen!

Imorgon, torsdag, kör vi sista officiella OL-passet med Volontering för i år. Missa inte träningen vi Ymergården kl 18.00!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.