Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

Stålhästarna rullade lugnt upp till hets-träning

Ett glatt gott gäng på 6 personer samlades idag vid Stora Torget redo att cykla bergsetappen upp till Hestrastugan nordost om Borås. Väl på plats möttes vi av en nystädad parkering och nymålade faciliteter. Hestras egna sommarjobbare hade gjort det fullvärdigt fint inför kvällens träning. En träning som det blev mycket god uppslutning på – 28 pers! Detta slår dock ändå inte gårdagens 26 personer fullt ut. För idag var inte träningen extrainsatt. Yes där hör ni – Hestra kör hårt på tisdagar under sommarsäsong också!

Träningen var en fullvärdig uppvärmning inför Tjoget (Småland) till helgen. Hetsig masstart med ogafflade banor. Dock var man tvungen att hålla tungan i rätt mun och ha god framförhållning, för kontrollnätverket var allt ifrån okomplicerat. Bra gjort Lars!

Imorgon, onsdag, kör vi en spännande OL-variant – nämligen OFFTRAIL Running! Ett pilotprojekt som ännu endast går att tillgodogöra sig Borås. Möt oss på Stora Torget kl 17.00 och cykla med upp till Björbostugan så får du smaka skog!

 

Efter gott pass rullade stålhästarna vidare mot Team ICEBUG-Benjamins residens i andra ändan av stan. Där väntade en makalusisk BBQ signerad Tyskorna Sina och Mira som körde sitt första OL-pass idag. Strongt jobbat! Så inte nog med att de slog ett hårt slag för orienteringen idag, de lyckades även klämma fram ett skrovmål åt oss efteråt. Dagens handtag är säkrat!

En kommentar till Stålhästarna rullade lugnt upp till hets-träning

  1. Monika skriver:

    Klart godkänt team Icebug! Tjejer äger också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.