Partner2015 Partner2015 Partner2015 Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015
Volonterare2015

Klockan klämtar för bred(d)träning

Idag klämtade klockorna, och de ringde tydligt in till breddträning i Klockaregården i Bredared. Hela 26 personer i alla åldrar var på plats på en helt extrainsatt träning – en mycket fin start här i Borås! Vi har alldeles säkert mycket gott att se fram emot under veckan.

Och alla hade minsann anledning att vara på plats! Det var 4 banor lagda som alla krävde mycket av löparna. Vi kan med gott samvete hävda att 4,5km OL sällan känts så hårda. Många höjdmeter skulle plockas in och springas bort. Ett väl värt pass, och ett mycket fint sätt att spendera 25-årsdagen (vår egen mr John ”still can’t get’nuff” Kumlin behagade fylla år idag).

Imorgon blir det fet träning vid Hestrastugan! Observera att det är redan 17.45. Gemensam cykling för alla som vill bidra till potten från Stora Torget. Avfärd kl 17.00.

 

Idag hände något stort! Det blev nämligen första gången i världshistorien som någon samlar på sig ett andra ”Dagens handtag”. Efter makalusisk banläggning och gott omkring-arrangemang går Dagens handtag nämligen till Samuel Plumppu! Här kan man se hur det gick till förra gången han fick handtaget.

En kommentar till Klockan klämtar för bred(d)träning

  1. Monika skriver:

    Lika kul i år igen när Volontering är på besök. Och vilken fin skog vi sprang i, inte ofta som man får uppleva det! Nu kör vi vidare med fler km i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.